d
u
m
s
Until October 26th 10% discount on all ships and cottages!
Benefit from a 10% discount on all ships and cottages!
Redeem now
Everything at a 10% discount!
Benefit from a 10% discount!
More

resultaten gevonden

Vacance 12.50 AK. Geweldig motorjacht met 2 gescheiden hutten met sanitair en-suite en voorzien van alle vaargemakken en voorzien van een boeg- en hekschroef. .

"Leonie" motorjacht Vacance 12.5 (m) 4 personen

Dit mooie, moderne jacht is er één voor alle seizoenen. Motorjacht "Leonie"  is voorzien van een ‘sprayhood cabriotent ', een overkapping over de buitenbesturing, zodat u beschermd bent tegen regen, zon en wind. De "Leonie" is een ruim jacht met een lengte van 12,5 meter en voorzien van een boeg- en hekschroef.  Indeling met 2 gescheiden hutten met sanitair en-suite, dus uitermate geschikt voor een gezin of een echtpaar, dat graag vrienden meeneemt. Compleet uitgerust schip voor een perfecte vakantie of heerlijk weekendje weg.

Achterdek met stuurstand en cabriotent.Trap naar salon. Ruime lichte salon met aan SB zijde een L-bank en aan BB zijde kastruimte.
Voorschip: Ruime keuken, compleet uitgerust en aan BB zijde een ruime dinette. Gastenhut met V-kooien en badkamer/toilet en-suite.
Achterschip: Ruime eigenaarshut met vrijstaand bed en eigen badkamer en-suite.

Voor vragen neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

 

Motorjacht/Motorboot Jan-van-gent is met zijn 12.00 meter geschikt voor 4-6 personen. Huur nu deze geweldig mooie ruime boot en vaar uw volgende vakantie op de Friese Meren: Motorkruiser heeft een afzonderlijke achterkajuit. Type De Jong kruiser 12.00

Met ingang van het seizoen 2017 hebben we deze motorkruiser in de verhuur. De motorkruiser heeft de naam Jan-van-gent gekregen. Het is een stoer schip met achterhut cabriokap, voorzien van een boegschroef en een handig Ipad GPS navigatie systeem waarvoor u de ANWB waterkaart geinstalleerd is.

De achterhut heeft een ruim tweepersoons bed en een douche en toilet. In de voorhut bevinden zich 2 eenpersoonsbedden. In de ruime kajuit is een kombuis en een dinette (eethoek), die tevens is om te bouwen tot een 2-persoons bed, en een mooie zithoek. De motorkruiser heeft een ruim achterdek waar de stuurinrichting zich bevindt onder een cabrio kap, zodat u beschermd bent tegen zon en regen.

Motorboot Florida is met zijn 13.50 meter geschikt voor 6-8 personen. Huur nu deze opvallende boot en vaar uw volgende vakantie op de Friese Meren! Type Scorpion 13.50

Motorjacht Florida  13.5 meter
Motorjacht Florida is een opvallend jacht voor 6 tot 8 personen. Met een lengte van 13 meter is het meteen ook het grootste jacht in de vloot van de Hoek Watersport Friesland. De opvallende moderne lijnen, de open kuip, de hoge fly-bridge op het dak van de kajuit maken dit jacht tot een niet alledaagse verschijning op de Friese meren. Zij beschikt natuurlijk over een boegschroef. Dit jacht is zeer geschikt voor een langere vakantie op het water.

Let op: dit motorjacht is alleen te huren wanneer u over voldoende vaarervaring beschikt.

Motorjacht/Motorboot Snip is met zijn 11.50 meter geschikt voor 4-6 personen. Huur nu deze stoere boot met en vaar uw volgende vakantie op de Friese Meren. Type: Gruno 10.80 Sport

Motorjacht Snip biedt u sportief vaarplezier. Met een 130 pk motor is dit schip een echte krachtpatser. Motorjacht Snip biedt plaats aan maximaal 6 personen. Vooral de hut in het achterschip is iets wat de meeste huurders leuk vinden. Deze hut heeft een luik, waardoor je `s morgens vanuit je bed zo op het water kijkt! Uiteraard is het schip uitgerust met een boegschroef.  Vanwege de populariteit van dit jacht adviseren wij u tijdig te boeken om teleurstelling te voorkomen!

 

Motorjacht/Motorboot Fuut is met zijn 10.50 meter geschikt voor 4-6 personen. Huur nu deze stoere boot met en vaar uw volgende vakantie op de Friese Meren. Type: Gruno 1050 De Luxe

Met motorjacht ‘Fuut' ontdekt u de kleinste doorvaarten en kanalen! Wilt u de beroemde turfroute bevaren dan is dit schip een ideale keuze. De ‘Fuut' is een klassiek, gelijnd motorjacht.Het is een niet te groot schip, waardoor deze makkelijk te besturen is. Dit schip heeft maximaal zes slaapplaatsen. Naast het tweepersoonsbed en de twee eenpersoonsbedden kunnen er twee slaapgelegenheden gecreëerd worden door het inklappen van de dinette. Het motorjacht is uiteraard ook voorzien van een boegschroef.

 

Motorjacht/Motorboot Iris is met zijn 11.50 meter geschikt voor 2-4 personen. Huur nu deze geweldige boot met een heerlijke ruime achterkuip voor het optimale genieten en vaar uw volgende vakantie op de Friese Meren. Type: De Jong kruiser 11.50

Motorjacht Iris is een stoere boot, uitgerust voor twee personen. Aan boord kunt u echter nog twee slaapplaatsen creëren. Motorjacht Iris is een ideaal jacht voor stellen of gezinnen. Het jacht heeft een lage doorvaarthoogte, waardoor ook de binnenwateren van Friesland goed te bevaren zijn. Het jacht is uitgerust met een boeg- en hekschroef. Vanwege de populariteit van dit jacht adviseren wij u tijdig te boeken om teleurstelling te voorkomen! 
Ook dit schip is voorzien van het handige en heldere Ipad GPS navigatie systeem.